Γάλα ονειρκρίτης- Είδα στον ύπνο μου γάλα

γαλα ονειροκριτης
ονειροκριτης γαλα

Τι σημαίνει στον ονειροκρίτη το γάλα? 'Οταν βλέπουμε γάλα στο όνειρό μας συμβολίζει για αρχή την τρυφερότητα, το ένστικτό την φύση και τα χρήματα .



Αν μία γυναίκα ή ένας άντρας δει στον ύπνο της/του ότι κουβαλάνε στο στήθος του γάλα σημαίνει τις οικονομίες  που κάνουν ή που θα αρχίσουν να κάνουν σύντομα. Για τις γυναίκες υπάρχει μία πιθανότητα αυτό το όνειρο να δειχνει και κυριολεκτικά την σημασία του και ότι σύντομα θα θηλάσουν.

Αν ένας άντρας δει γάλα να τρέχει από το στήθος του , το όνειρο σημαίνει πλούτο και ότι νέες οικονομικές ευκαιρίες θα εμφανιστούν από παντού.Αν δει το ίδιο όνειρο γυναίκα τότε σημαίνει ότι θα αναρρώσει από μία ασθένεια.

Αν μία γυναίκα δει ότι θηλάζει ένα μωρό, έναν άντρα ή μία γυναίκα τότε το άτομο αυτό θα του "ρουφήξει" όλες τις οικονομίες ή ότι και οι δύο θα έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Αν δείτε ότι προσλάβατε μία γυναίκα για να θηλάσει το παιδί σας σημαίνει ότι το μεγαλώνετε έτσι ώστε να πάρει τον ακριβή χαρακτήρα του πατέρα του.

Αν δείτε τον εαυτό σας να θηλάζει τότε σημαίνει πλούτη και κέρδη.

Αν δεις να αρμέγεις κατσίκα μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Ή ότι κάποιος από την οικογένεια σου θα αρρωστήσει ή ότι θα κινδυνέψει η φήμη σου. Αν πιείς το γάλα που θα αρμέξεις από την κατσίκα τότε θα πρέπει να προσέχεις γιατί κάποιος από τον περίγυρό σου θα προσπαθήσει να σε βλάψει. ( αν θέλετε να δείτε περισσότερα για το τι σημαίνει η κατσίκα στον ονειροκρίτη πατήστε ΕΔΩ )

Αν πίνετε το γάλα αλόγου στο όνειρό σας σημαίνει ότι θα πάρετε αγάπη και στοργή από κάποιον στην εξουσία όπου αυτή η σχέση θα σας ευνοήσει εξαιρετικά.

Αν πίνετε το γάλα μουλαριού τότε θα συναντηθήτε με κάποιον βουλευτή ή κυβερνητικό υπάλληλο.
Σε γενικές γραμμές το γάλα αγελάδας, κατσίκας ή πρόβιο τότε σημαίνει ότι θα αποκτήσετε λεφτά μεσω της νόμιμης οδού.

Αν δείτε ότι αρμέγετε αραβική καμήλα (με μία καμπούρα ), τότε το όνειρο σημαίνει δουλειά σε μία αραβική χώρα για εσάς ή κάποιον κοντινό σας. Και αν ένας άνδρας δει ότι την αρμέγει και πίνει μετά το γάλα της μπορεί να σημαίνει ότι θα παντευτεί μια καλή γυναίκα, και αν είναι ήδη παντρεμένος αυτή η γυναίκα θα του χαρίσει ένα ευλογημένο παιδί.

Αν δείτε ασιατική καμήλα (με δύο καμπούρες) τότε σημαίνει δουλειά σε μια χώρα του εξωτερικού.
Αν αντί για γάλα από  μαστούς βγαίνει αίμα τότε συμβολίζει κάποιον τύραννο ή ότι θα αφοσιωθείτε στον Θεό.

Αν βγαίνει δηλητήριο από μαστους αντί για γάλα στο όνειρο σημαίνει παράνομα χρήματα.
Αν οποισδήποτε έμπορος ή καταστηματάρχης πιει γάλα από οποιδήποτε θηλαστικό ζώο σημαίνει κέρδη για την επιχείρησή του.

Αν είσαι φτωχός και δεις τον εαυτό σου να αρμέγει μια αγελάδα και πίνεις το γάλας της τότε θα κερδίσεις χρήματα ώστε να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες.

Αν δεις γάλα λιονταρίνας εκτός από λεφτά σημαίνει ότι θα κατατροπώσεις έαν εχθρό σου.
Αν δεις στον ύπνο σου γάλα αετού σημαίνει εξουσία και νίκη.

Αν πίνεις το γάλα λύκου ή τσακαλιού σημαίνει ότι θα πληρώσεις κάποιο πρόστιμο, θα τρομοκρατηθείς , θα έχεις τραγικές απώλειες ή ακόμα μπορεί να κάνεις και μία οικονομική απάτη σε βαρος άλλων.

Αν πίνεις γάλα γουρουνιού στο όνειρό σου σημαίνει ότι θα είσαι πολύ συγκεντρωμένος από εδώ και πέρα νοητικά.Αν όμως πίνεις μονάχα λίγες σταγόνες σημαίνει παράνομα χρήματα.

Αν πίνεις στον ύπνο σου γάλα σκύλας σημαίνει άνοια ή ότι ακόμα μπορεί να σημαίνει την εκλογή σε κάποιο συμβούλιο ή στην δημαρχεία της πόλης σας και παράνομα χρήματα κάποιου εγκληματία.

Αν πίνετε στο όνειρό σας γάλα οποιουδήποτε τέρατος σημαίνει την αμφιβολία σας για την θρησκεία.

Αν πίνετε γάλα ελαφιού ή γαζέλας σημαίνει μικρά οικονομικά κέρδη.

Το γάλα του πουλιού στο όνειρό σας θα πραγματοποιήσει μία ευχή σας.

Το γάλα άγριων ζώων και τα μαστάρια τους που θα δείτε στο όνειρό σας σημαίνει την συμφιλίωση με έναν εχθρό.

Το γάλα από φίδι που θα δείτε να πινετε στο όνειρό σας σημαίνει ότι θα γλυτώσετε από μία καταστροφή και θα σας κάνει να πιστέψετε στο μεγαλείο του Θεού.

Το γάλα της αλεπούς σημαίνει μια αρρώστια η οποία θα είναι περαστική και θα χρειαστείτε για αυτή να δανειστείτε λίγα χρήματα.

Αν πίνετε γάλα γαιδάρας επίσης μπορεί να σημαίνει αρρώστια.

Γάλα σαμουριού σημαίνει αρρώστια ή φόβος.

Το γάλα κουνελιού ή του αλόγου που είδατε στον ύπνο σας σημαίνει ότι είτε εσείς είτε ένα μωρό της οικογενειά σας θα διαπρέψει και θα χτίσει μια καλή και ηθική προσωπικότητα η οποία θα συνδεθεί άμεσα με το όνομά του.

Αν χύνετε γάλα στο όνειρό σας σημαίνει σπατάλη χρημάτων , σκάνδαλο που θα αποκαλυφθεί στην προσωπική σας ζωή αλλά και εγκυμοσύνη.

Αν δείτε το γαλά ενός άγνωστου ζώου τότε σημαίνει δύναμη και ενέργεια για κάποιο άρρωστο άτομο, είτε αποφυλάκιση κάποιου ή εκβιασμός

Στα αισθηματικά το να πίνεις γάλα σηματοδοτεί την έλευση μιας αγάπης, ή την ισχύροποίση των συναισθηματικών σου δεσμών.

Για έναν αγρότη το γάλα σημαίνει αγαθά ενώ για έναν ταξιδιώτη ευχάριστο ταξίδι.

oneiro gala



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου